- Autor: smita
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 10 |
Cibule | 90 |
Česnek | 13 |
Zeleninová směs Mexická (Bonduelle) | 140 |
Cizrna | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, zázvor, mletý koriandr, bobkový list, petrželka, chilli
Energetická hodnota celkem: 2308 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Namočíme cizrnu přes noc. Máslo rozehřejeme v hrnci, přidáme cibuli, zázvor, mletý koriandr a česnek. Můžeme přimíchat i chilli. Smažíme 7-8 minut. Přidáme cizrnu a mexickou zeleninu Bonduelle. Pořádně promícháme a povaříme na středním plameni 15 minut. Často mícháme, aby se zelenina nepřichytila ke dnu, dochutíme solí a pepřem. Nakonec můžeme ozdobit petrželkou a koriandrem. Podávejte horké.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.